Over ons

Verscholen achter de duinen, grenzend aan het Noordzeestrand bij Nes, ligt Camping Duinoord. Ons terrein bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn via een hoog duinpad. Dit geeft de camping een knus en sfeervol karakter.

Het noordelijke deel van de camping bestaat deels uit vaste standplaatsen, maar op een apart veld aan de bosrand is ook plaats voor kampeerders die met eigen uitrusting komen, zoals tenten en toercaravans. Op het gezinsterrein van Camping Duinoord-Zuid bent u van harte welkom met uw tent of vouwwagen. Heeft u geen eigen kampeeruitrusting? Dan kunt u natuurlijk ook een gezinstent, (houten)tenthuisje of chalet huren.

Perfecte vakantiestek
Op Camping Duinoord kampeert u midden in de natuur. Met moderne, goed onderhouden accommodaties en faciliteiten zorgen wij voor dat vleugje extra. Op het autovrije terrein – waar plaats is voor circa 2500 gasten - kunt u genieten van genoeg rust en ruimte. Met een campingwinkeltje, een snackbar en een bar/kantine op het terrein, heeft u alles binnen handbereik. En de kinderen? Die vervelen zich geen moment met de verschillende speelplaatsen, het sportveld en het op de natuur gerichte animatieteam. * Honden zijn op Camping Duinoord niet toegestaan, m.u.v. hulphonden.

Camping Duinoord is geopend van 1 april tot 1 november.

Houdt u van kamperen midden in de natuur, zonder dat het u en uw kinderen aan comfort ontbreekt? Dan hopen wij u graag terug te zien op Camping Duinoord!