Overtocht

Van kade naar camping
Met de veerboot maakt u vanaf het vaste land de overtocht naar Ameland. Binnen 45 minuten staat u op het eiland. De vakantie is begonnen!
Meer informatie (prijzen e.d.): Wagenborg pasagiersdiensten

Met auto
Maakt u de overtocht naar Ameland met de auto? Dan kunt u bij aankomst op Camping Duinoord naar uw kampeerplek rijden om uw kampeerspullen uit te laden. Omdat Duinoord een autovrij kampeerterrein is, kunt u uw auto parkeren op één van de parkeerterreinen van de camping (betaald) of op een openbare parkeerplaats buiten het terrein (gratis). Let op: als u uw auto naar het eiland wilt meenemen, vergeet dan niet tijdig voor de overtocht te reserveren. Dat kan bij Wagenborg Passagiersdiensten, telefoonnummer: 0900-9238.

Zonder auto
Ook zonder auto kunt u zich prima redden op Ameland. Vanaf de kade gaan er diverse bussen en taxi's richting Camping Duinoord. De bus stopt recht voor onze deur. U kunt natuurlijk ook een (elektrische) fiets huren op de pier voor het ultieme vakantiegevoel.

Bagagedienst
En uw bagage? U kunt uw kampeerspullen laten bezorgen door de Amelandse bagagedienst. Dit kunt u regelen met de taxicentrale. Zij brengen uw kampeerspullen alvast naar Camping Duinoord. Bij aankomst op de camping kunt u de bagage ophalen en zelf naar uw kampeerplaats brengen.
Telefoonnummer bagagedienst: 0519 - 543 200

* Camping Duinoord neemt geen verantwoordelijkheid voor de bagageservice.