Voorzieningen

 • Comfort en gezelligheid

  Heeft u geen zin om uitgebreid te koken? Dan kun u terecht in het moderne centrumgebouw. Hier vindt u de kantine, snackbar en een animatiezaal. Op het (overdekte) terras of in de aanwezige kantine kunt u een patatje eten, gezellig een pilsje drinken, biljarten of samen een gezelschapsspelletje spelen.

 • Sanitair en wasserette

  Verspreid over het terrein van Camping Duinoord staan moderne, ruime en goedverzorgde sanitairgebouwen. In de wasserette vindt u wasmachines, centrifuge en droogtrommels. Daarnaast is er een mogelijkheid om te strijken en uw koelelementen in te vriezen.

 • Receptie

  Chipkaarten voor gebruik van warm water, wasmachines, drogers, lockers en de toegangspoort, zijn verkrijgbaar bij de receptie.

  Maar ook voor de toegangscode voor het wifi-netwerk, overige informatie en vragen kunt u bij de receptie terecht.

 • Minimarkt

  Op het terrein van Camping Duinoord staat een campingwinkeltje. Hier kunt u tijdens het hoogseizoen terecht voor de eerste levensbehoeften, allerlei speelgoed en uw dagelijkse krant. Ook zijn er elke morgen verse broodjes te verkrijgen van de warme bakker.

 • Recreatie en Animatie

  Animatieteam
  In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse (sport & spel) activiteiten voor jong en oud. De allerkleinsten gaan spoorzoeken met de boswachter of doen spelletjes op het strand.

  Recreatiemogelijkheden:
  - speeltuintjes voor de kinderen
  - groot sport- en spelterrein op Duinoord-Zuid
  - recreatieprogramma in het hoogseizoen

 • Internet en televisie

  Camping Duinoord beschikt over draadloos internet. Als u uw laptop meeneemt, kunt u vanaf uw kampeerplek surfen op het web. Toegangscodes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Daarnaast is er ook op een aantal plaatsen mogelijkheid voor een aansluiting op het kabeltelevisienet.

 • Fietsverhuur

  U hoeft het dorp niet in om een fiets te huren: dat kan gewoon op Camping Duinoord.
  Meer informatie (prijzen e.d.): Kiewiet fietsverhuur