Ameland is een prachtig Waddeneiland, waarbij u eigenlijk alles op de fiets kan doen. Een fiets huren op Ameland is een must. Als u zelf geen fiets heeft meegenomen is het ideaal om één te huren. Er zijn genoeg zaken voor fietsverhuur Ameland. Op de fiets komt u langs de mooiste plekjes op Ameland. Pak een mooie fietsroute  Ameland of ga langs de Waddenzeedijk, door het bos, duinen of door de prachtige dorpjes. Ook het natuurgebied ’t Oerd is een aanrader om te ontdekken op de fiets.

Waar kan ik een fiets huren op Ameland?

Op Ameland is een groot aanbod fietsverhuurbedrijven. In elk dorp is er wel één gevestigd. U kunt bij verschillende fietsverhuurbedrijven terecht voor een goede fiets, waarmee u het eiland kan ontdekken. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden hierin. Zo zijn er mogelijkheden om een elektrische fiets te huren of bijvoorbeeld een fiets met kinderzitje. Wilt u een elektrische fiets Ameland huren zodat u heel het eiland op uw gemakje kunt ontdekken of  kiest u liever voor een mountainbike  voor een sportieve route? Ook kunt u op de tandem het eiland ontdekken. Ameland fietsverhuur is erg uitgebreid en naast verschillende fietsen heeft u ook kiezen uit kinderfietsen, damesfietsen of herenfietsen. Wilt u gelijk vanaf de boot op de fiets stappen? Dan is dat ook zeker mogelijk en u kunt bij de haven een fiets huren.

Fietspaden Ameland

Ameland is geen heel groot eiland en met een fiets kunt u gemakkelijk alle plekken ontdekken. Vaak krijg u bij Ameland fietsverhuur ook gelijk een fietskaart Ameland zodat u mooie routes kunt volgen. Het inleveren van de fietsen is vaak mogelijk op de verschillende locaties, zoals in Nes, Hollum, Ballum of bij de boot. Hierdoor hoeft u dus niet in een rondje te fietsen maar kunt u van punt naar punt fietsen. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met elke nacht overnachten in een andere plaats. Weet u van tevoren al dat u fietsen wilt huren? Dan is het slim om de fietsen te reserveren bij een fietsverhuur Ameland. U krijgt dan ook een gratis fietsroutekaart bij het huren van de fiets. Geniet van de afwisseling tijdens het fietsen over het eiland. Er zijn goed onderhouden fietspaden en ook tussen en in de dorpen is de fiets een uitstekend vervoermiddel. Huur dus een fiets en verken het eiland.

Boek hier uw verblijf op Ameland