Tipitent

Zonder stroom

Tipiskamperen verhuurt kwaliteitstenten, stijlvol, duurzaam en comfortabel van het merk Protipi. Door de kenners worden deze tenten beschouwd als de top onder de tipitenten. De tipitent heeft geen frame van houten stokken zoals een originele indianentent maar heeft een robuuste deelbare stok in het midden van de tent. De tenten hebben een doorsnede van  5 meter en een hoogte van 3,5 meter.  Het waterdichte kuipzeil  en de aan te ritsen zijschermen (waardoor een “klompenhok” ontstaat),  garanderen een droog en tochtvrij verblijf.

Bij warm weer kan de zomerrits (deze zit aan de andere kant, recht tegenover de ingang) worden geopend, waardoor er een luchtstroom door de tipi ontstaat. Zo kan het zijn dat het binnen de tipi koeler is dan buiten ! 

De ingang kan worden afgesloten door middel van de bijgeleverde ramen: ‘glas-’, hor- en privéraam. Met een oppervlak van bijna 20 m2 prima geschikt voor een gezin of voor vier volwassenen. Ook als je met z’n tweeën er even tussenuit wilt is het een ideale tent. Luchtmatrassen, stoeltjes, bijzettafels, een complete keukeninventaris en eetgerei, pannen, theeketel, olielampen.  Kortom de basis inrichting en een complete keukeninrichting is aanwezig,  je moet wel zelf voor een slaapzak en kussen zorgen.

De foto is niet op Camping Duinoord gemaakt.

  • Maximaal 4 personen

Selecteer een dag

Terug