Receptie Sanitair Eten, drinken en gezelligheid Campingwinkel Internet en televisie Fietsverhuur

Receptie

Receptie

Chipkaarten voor gebruik van warm water, wasmachines, drogers en de toegangspoort, zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Maar ook voor een extra toegangscode voor het wifi-netwerk, overige informatie en vragen kun je bij de receptie terecht.

Eten, drinken en gezelligheid

Eten, drinken en gezelligheid

Heb je geen zin om uitgebreid te koken? Dan kun je terecht in het moderne centrumgebouw. Hier vind je de kantine, snackbar en een animatiezaal. Op het (overdekte) terras of in de aanwezige kantine kun je een patatje eten, gezellig een pilsje drinken of samen een gezelschapsspelletje spelen.

Vers brood

Vers brood

In het hoogseizoen is er elke morgen een ruime keuze uit verse broodjes bij de kampwinkel in het hoofdgebouw.

Campingwinkel

Campingwinkel

In het hoofdgebouw bij de receptie van Camping Duinoord vind je een campingwinkel. Hier zijn de eerste levensbehoeften, cadeaus en speelgoed verkrijgbaar. Tijdens het hoogseizoen kun je bij ons elke morgen verse broodjes van de warme bakker kopen en de dagelijkse krant.

Sanitair en wasserette

Sanitair en wasserette

Verspreid over het terrein van Camping Duinoord staan moderne, ruime en goedverzorgde sanitairgebouwen. In de wasserette staan wasmachines, een centrifuge en droogtrommels. Ook is daar een mogelijkheid om te strijken en koelelementen in te vriezen.

Internet en televisie

Internet en televisie

Camping Duinoord beschikt over draadloos internet. Je kunt met je eigen laptop of tablet op de eigen kampeerplek surfen op het web. Bij elke boeking is onze WiFi voor 1 apparaat gratis. Op een aantal plaatsen bestaat de mogelijkheid voor een aansluiting op het kabeltelevisienet.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Je hoeft het dorp niet in om een fiets te huren: dat kan gewoon op Camping Duinoord. Meer informatie en prijzen via Kiewiet Fietsverhuur.

Tip: Als je al bij aankomst een fiets huurt op de veerdam, dan brengt Kiewiet de bagage gratis naar de camping.

Kiewiet fietsverhuur´╗┐