Houdt u van golfen, maar ook van de zee & het strand?  Dan is een verblijf op Ameland, een uitkomst voor u. Op het mooie eiland Ameland vindt u  de golfbaan Ameland waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. De golfbaan Ameland ligt in een duingebied en is geschikt voor zowel de gevorderde golfer als de beginner. De Ameland golfbaan is te vinden bij het dorp Hollom. Op de 9 holes wedstrijdbaan is het altijd een uitdaging om op te spelen. De weersomstandigheden van het eiland en de prachtig in de duinen gelegen baan zijn elke dag weer een belevenis. De PAR-3 golfbaan is voor de beginner aangelegd. Deze golfbaan heeft eveneens 9 holes die variëren in lengte van 80 tot 130 meter,

Een 9 holes par 3 golfbaan op Ameland

De golfbaan Ameland is een echte linkscourse baan. Geniet van het golfen door zelf te spelen of om vanaf het terras de golfactiviteiten van anderen te volgen. De golfclub Ameland is voor iedereen toegankelijk.  U kunt in de golfclub Ameland ook genieten van een heerlijke lunch, diner of drankje. Wanneer u beschikt over een GolfVaardigheidsBewijs of baanpermissie dan is het een genot om over de 9 holes wedstrijd golfbaan te lopen. Deze biedt veel uitdaging voor de geoefende golfer. Voor de aankomende golfers is de prachtige par 3 baan beschikbaar die natuurlijk ook geschikt is voor gevorderde spelers om het korte spel te verbeteren. Uiteraard ontbreken faciliteiten zoals driving range, oefengreens voor het putten en chippen niet.

Golfen op een unieke locatie

De Ameland golfbaan ligt op een uniek locatie. Wanneer u denkt aan golf Ameland denkt  u ook gelijk aan strand, duinen en natuur. Doordat de golfbaan gesitueerd is in het duinlandschap vormen duinen, (broedende) vogels, prachtige vegetatie, een licht glooiend karakter, waterhindernissen en natuurlijk de variërende weersomstandigheden elke dag voor een nieuwe uitdaging. Naast de 9 holes golfbaan is de PAR 3 golfbaan gelegen. Deze PAR 3 golfbaan is voor iedereen toegankelijk en ideaal om eens kennis te maken met de golf Ameland. Voor het spelen op deze baan heeft u geen  GVB of baanpermissie vaardigheden nodig.

Boek hier uw verblijf op Ameland