Tips voor een lekker weekendje weg naar Ameland

Ben je toe aan een weekendje weg? Kies eens voor een weekendje weg in eigen land. Pak je koffer in, stap op de boot en ervaar het campingleven op Strandcamping Duinoord. Lees hieronder onze tips voor een lekker weekendje weg naar Ameland.

Waarom Ameland? Hierom:

Er zijn genoeg goede redenen om een weekendje weg naar Strandcamping Duinoord op Ameland te boeken! Dit zijn ze:

  • Ameland is slechts 45 minuten varen
  • De camping heeft centrale ligging op het eiland
  • Strandcamping Duinoord ligt direct aan het strand
  • Er zijn tal van gezellige restaurants waar je kunt genieten van lokale lekkernijen
Fietsen wandelen duinoord

Voor natuurliefhebbers

Liefhebbers van de zee en de natuur zitten hier goed. Tijdens een weekendje weg naar Ameland kun je het eiland al wandelend of fietsend ontdekken. Op Ameland vind je meer dan 90 kilometer aan fietspaden. Fiets lekker rond en geniet van de duinen, velden, bossen en uitgestrekte stranden. Fietsen zijn te huur op de camping. De duinen en stranden zijn ook perfect voor een ontspannende wandeling. Ook zijn er mooie routes door de bossen en de dorpen.

De omgeving
Fietsers op camping

Ameland voor kinderen

Kinderen vervelen zich ook niet op het eiland. In het hoogseizoen worden er door het animatieteam van Strandcamping Duinoord allerlei activiteiten georganiseerd. Speel samen met het animatieteam en je nieuwe vakantievriendjes spelletjes op het strand of ga mee met de boswachter. Op Duinoord-Zuid, buiten de camping, is er een grote speeltuin en een sport- en speelterrein.

De animatie op Duinoord
Animatie duinoord

Word wakker door de natuur

Ervaar het echte eilandleven op Strandcamping Duinoord. Verblijf op een staanplaats met je eigen kampeermiddel op een staanplaats of huur een accommodatie. De chalets, tenten en lodges zijn compleet ingericht. Je wordt hier wakker van het geluid de golven van de zee  en de fluitende vogeltjes.

Alle accommodaties

Tot snel op Ameland

Heb je inmiddels genoeg tips voor een lekker weekendje weg naar Ameland? Er is altijd een plekje voor je vrij op Strandcamping Duinoord. We ontvangen je graag!

Ja, ik wil naar Ameland!
Strandpavillon ameland