Waar wacht u nog op?

Een unieke centrale ligging op het eiland

Op slechts 45 minuten varen vindt u de mooiste duinencamping van alle Waddeneilanden, namelijk Camping Duinoord Ameland. Onze duinencamping is een schitterend plaatje en het heeft een unieke centrale ligging op het eiland. Daarnaast ligt onze camping direct aan het strand en zijn wij zeer kindvriendelijk!

Komt u naar onze duinencamping met uw kinderen, met zijn tweeën of met een groep? Wij hebben schitterende verblijven voor verschillende soorten samenstellingen op onze duinencamping. Zoek hieronder uw favoriete verblijf uit! 

Direct online boeken

Uw eigen kampeerplek in de duinen

Op onze mooie duinencamping hebben wij vier verschillende kampeerplekken. Eén gebied is alleen geschikt voor kleine tenten voor maximaal twee personen en de andere gebieden zijn geschikt voor maximaal zes personen.

Naast kampeerplekken voor kleine tenten hebben wij ook plekken voor grote tenten. Dit zijn ook ruime plekken met elektra-aansluitingen. U kunt hierdoor alles aansluiten wat u maar nodig heeft. Dit geldt ook voor onze caravan- en camperplaatsen. Uw eigen koffie zetten in de ochtend kan dus gerust!

Daarnaast hebben wij speciale kampeerplaatsen gecreëerd met eigen sanitair. Op deze plaatsen wordt privé sanitair aangeboden. U beschikt hiermee over een eigen douche en WC die dagelijks heel goed worden schoongemaakt. Hygiëne is bij ons zeer belangrijk!

Ook kunt u kiezen waar u wilt komen te staan. Een eigen kampeerplek tegen de duinen, achter de duinen of liever tegen de bosrand? En wilt u bijvoorbeeld wakker worden met geluiden op de achtergrond van dieren die net wakker worden of met de golven van de zee? U kunt bij het boeken uw voorkeur aangeven. Een verkeerde keus zit er niet in bij dé duinencamping van Ameland!

Kamperen duinoord

Een duinencamping met comfortabele accommodaties

Wilt u een chalet of stacaravan komen huren op duinencamping Duinoord? Dan heeft u genoeg keus uit diverse en mooie comfortabele accommodaties voor verschillende samenstellingen. Een paar romantische nachtjes samen weg? Vlucht dan naar onze Little Canvas Escape glamping tent.

 Dit is een stijlvolle tent die ingericht is in samenwerking met lokale ondernemers en designers. Een echt Waddeneiland product met heerlijke bedden wat zorgt voor een onvergetelijke beleving! Let op: deze tent is ook groter beschikbaar, namelijk voor vier personen. Kinderen zijn hier ook dol op!

Komt u naar onze duinencamping in een samenstelling van vier personen? Dan kunt u bijvoorbeeld terecht in één van onze schitterende chalets, namelijk in:

Hier vindt u alles wat u nodig heeft! Een lekker tweepersoonsbed, een stapelbed en uw eigen douche, wastafel en toilet. Als klap op de vuurpijl heeft u uw eigen terras met tuinset en kussens. Ontbijten tussen de duinen op de duinencamping was nog nooit zo’n feest!

Zit u liever midden in de duinen in uw eigen caravan? Dan hebben wij voor u een huurcaravan. De caravan heeft een luxe woonkamer met een rondzit en een losse eettafel. Ook is er een televisie aanwezig met een stereoset. Zo kunt u in de avond nog even uw favoriete serie op Netflix aanzetten of uw eigen Spotify afspeellijst draaien!

Chalet 283 buiten

Veel voorzieningen op onze strandcamping

Gaat u vaak op vakantie met koffers vol met kleding, tassen vol met eten en drinken en heeft u dan de fietsen achterop de auto? Dat is allemaal niet nodig! U kunt uw kleren in de wasserette op de duinencamping wassen, uw eten en drinken kopen bij onze campingwinkel en een paar fietsen bij ons huren behoort ook tot de mogelijkheden! Wij maken u het zo gemakkelijk mogelijk tijdens uw verblijf op de duinencamping van Ameland.

Niet alleen proberen wij u het op onze duinencamping zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar ook zo leuk mogelijk! Zo worden er activiteiten voor het gehele gezin georganiseerd, maar ook alleen voor de kinderen. Er worden leuke spelletjesavonden georganiseerd en er is ook een fantastisch animatieteam aanwezig. Benieuwd? Bekijk dan hieronder wat wij allemaal organiseren!

Ja, ik ben benieuwd!
Animatie duinoord

Omgeving van Camping Duinoord

In de omgeving van de duinencamping is er zoveel te beleven, het is bijna teveel om op te noemen. Daarom delen wij graag de, in de ogen van het personeel van de duinencamping, leukste activiteiten die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie op Ameland. 

Ontdek bijvoorbeeld de natuur van Ameland. Maak prachtige wandelingen en fietstochten langs de duinen, stranden en bossen. En met meer dan 90 kilometer aan fietspaden zijn de fietstochten eindeloos. 

Wilt u sportief zijn tijdens de vakantie? Ook dan zit u goed in de omgeving van duinencamping Duinoord. Ga bijvoorbeeld kitesurfen. Er zijn meerdere surfscholen met geschikte instructeurs om u te leren kitesurfen. Bekijk snel alle outdoor mogelijkheden. En natuurlijk zijn er nog veel meer sportieve acitiviteiten. U kunt namelijk onder andere parachutespringen, paardrijden en golfen op Ameland.

Vanaf de duinencamping bent u voor u het weet bij de leukste gelegenheden om te eten en drinken. Voor de boodschappen kunt u gewoon terecht bij de supermarkt op duinencamping Duinoord. Ook kunt u op de camping terecht voor een heerlijke hap bij de snackbar. Maar vergeet vooral niet om heerlijk te lunchen, dineren of borrelen bij de leuke strandpaviljoens die zich bevinden op de stranden van Ameland.

Omgeving vuurtoren

Boek nu een plek op onze duinencamping

Heeft u uw favoriete plek al gespot op onze duinencamping? Is het een rustige kampeerplek tegen de bosrand of een romantische tent voor twee tegen de duinen geworden? Wat uw keus ook is boek hieronder snel uw favoriete plek voordat iemand anders u voor is.

Boek nu