Animatieteam aanwezig in het hoogseizoen

Animatie op de camping

In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse (sport & spel) activiteiten voor jong en oud om er een onvergetelijke vakantie op Ameland van te maken. De allerkleinsten gaan spoorzoeken met de boswachter of doen spelletjes op het strand terwijl u heerlijk van uw vakantie aan zee aan het genieten bent. 

Er zijn ook recreatiemogelijkheden buiten de camping, zoals speeltuinen voor de kids en er is een groot sport- en speelterrein op Duinoord-Zuid!

Recreatie op Ameland

Op Ameland, in de nabijheid van Strandcamping Duinoord, zijn er talloze recreatiemogelijkheden die bijdragen aan een veelzijdige en onvergetelijke vakantie. Vanaf de camping heeft u direct toegang tot het uitgestrekte strand, waar u kunt genieten van ontspannende strandwandelingen, zonnebaden en verfrissende duik in de Noordzee. De duinen lenen zich perfect voor avontuurlijke fietstochten en wandelroutes, terwijl de nabijgelegen dorpjes en stadjes een rijke cultuur en geschiedenis bieden om te verkennen. Bezoek lokale ambachtswinkels, proef heerlijke streekproducten en neem deel aan georganiseerde excursies om het meeste uit uw verblijf op Ameland te halen. Of u nu houdt van actieve avonturen in de natuur of liever de lokale cultuur opsnuift, Ameland heeft voor elk wat wils.

Animatie kampvuur