Ontdek Ameland op de fiets

Tijdens uw verblijf op Strandcamping Duinoord is een fiets is het ideale vervoermiddel om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. Er zijn eindeloze fietspaden die u het hele eiland over voeren. Misschien heeft u uw eigen fietsen meegenomen, maar zo niet, dan kunt u ze hier gemakkelijk huren.

HUUR EEN FIETS EN GENIET!

Ontspannen het hele eiland verkennen

Er zijn verschillende fietsverhuurwinkels waar u tijdens uw verblijf in Duinoord kunt kiezen uit een breed scala aan modellen, van elektrische fiets tot mountainbike. U kunt fietsen langs de Waddenzeedijk, door de duinen of het bos en de pittoreske dorpjes Buren, Nes, Ballum en Hollum op Ameland verkennen.

Vergeet niet de vuurtoren te bezoeken of een fietstocht te maken naar het adembenemende natuurgebied 't Oerd aan de oostkant van het eiland. Tijdens de fietstochten vindt u prachtige plekjes met indrukwekkende uitzichten en gezellige terrasjes om even te pauzeren.

Ruime keuze

Fietsverhuur op Ameland

U kunt op Ameland bijvoorbeeld fietsen huren bij Fietsverhuur Kiewiet. Kiewiet heeft drie vestigingen op het eiland, één in het centrum van Nes, één bij Veerdam en één op onze camping, wat erg handig is. Hier vindt u een ruim assortiment fietsen, waaronder tandems, bakfietsen, mountainbikes, kinderfietsen, elektrische fietsen en modellen met of zonder versnellingen. Ze bieden ook een bagageservice die uw bagage vanaf uw aankomst per boot naar uw accommodatie vervoert. Deze service is zelfs gratis voor groepen.

Een ander bekend fietsverhuurbedrijf op Ameland is Nobel, met vestigingen in Nes, Ballum en Hollum en twee servicepunten in Buren. In welk dorp u ook bent, u vindt overal een servicepunt. Nobel biedt ook een bagageservice waarbij fietsen voor groepen ook naar de haven worden gebracht. U hebt een ruime keuze uit kinderfietsen, mountainbikes, bakfietsen, tandems en andere modellen. U kunt bij Nobel ook fietsaccessoires huren zoals fietstassen, kinderzitjes, honden- en kinderkarren en elektrische fietsen.

Bij Fietsverhuur Metz heeft u ook de mogelijkheid om verschillende fietsen te huren op Ameland. Ook dit kan gemakkelijk via de website van Metz Ameland fietsverhuur. Alle modellen zijn te huur voor het gewenste aantal dagen. Ze bieden ook kinderzitjes en hondenbuggy's aan. U vindt de vestiging aan de Strandweg in Buren, en meer informatie kunt u ook krijgen op onze camping.