Animatie in het hoogseizoen

In het hoogseizoen organiseert het animatieteam verschillende activiteiten voor alle leeftijden om vooral kinderen een onvergetelijke vakantie op Ameland te bezorgen. De kleintjes kunnen met de boswachter op zoek gaan naar aanwijzingen of spelletjes spelen op het strand terwijl jij geniet van je vakantie aan zee.

Er zijn ook recreatiemogelijkheden buiten de camping, zoals speeltuinen voor de kinderen en een groot sport- en speelterrein op Duinoord-Zuid.

Recreatie op Ameland

Op Ameland, in de omgeving van Strandcamping Duinoord, zijn er tal van recreatiemogelijkheden die je een afwisselende en onvergetelijke vakantie bezorgen. Vanaf onze camping heb je direct toegang tot het brede strand, waar je heerlijk kunt wandelen, zonnen en zwemmen in de Noordzee. De duinen nodigen uit tot avontuurlijke fiets- en wandeltochten, terwijl de nabijgelegen dorpen Nes, Buren, Ballum en Hollum een rijke cultuur en geschiedenis te bieden hebben.

Bezoek plaatselijke ambachtelijke winkeltjes, proef heerlijke streekproducten en neem deel aan georganiseerde excursies om het beste uit je verblijf op Ameland te halen. Of je nu actieve avonturen in de natuur wilt beleven of wilt genieten van de plaatselijke cultuur, Ameland heeft voor elk wat wils.

Animatie kampvuur