Laat u verwennen

Wilt u niet zelf koken of gewoon culinair verwend worden op de camping na een heerlijke dag aan het strand? Bezoek dan ons moderne hoofdgebouw. Hier vindt u een goed gesorteerde supermarkt, een gezellige kantine en een snackbar met heerlijk eten.

Boodschappen doen of uit eten

Supermarkt & hoofdgebouw

Bij de supermarkt zijn dagelijks verse pizza's en snacks verkrijgbaar, ook om mee te nemen. De supermarkt en het hoofdgebouw zijn 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 20:00, ook op zondag.

Tip: Neem een pak kaarten mee om te genieten van heerlijke maaltijden en een gezellig bordspel op het terras.

Duinoord horeca 2

Lekker uitgebreid snacken

Kantine & Snackbar

Zin in een speciale snack van de snackbar, zoals een frikandel of een verfrissend drankje? Op Strandcamping Duinoord vindt u zowel een snackbar als een kantine, dus voor iedere vakantieganger wat wils. Beide horecagelegenheden bevinden zich in het hoofdgebouw.

De actuele openingstijden vindt u op de deur van de snackbar en kantine. Mocht de snackbar gesloten zijn, dan staan onze medewerkers op slechts 150 meter afstand voor u klaar. Mocht de snackbar gesloten zijn, dan kunt u bij ons in de supermarkt terecht voor verse snacks, belegde broodjes, pizza's en meer.

Restaurant bar