Vacatures

De gasten van strandcamping Duinoord worden tijdens hun verblijf net zo relaxed als wij altijd al zijn. De sfeer op de camping, de omgeving, het strand en onze accommodaties zijn gemoedelijk, vriendelijk, sportief op z'n tijd maar vooral ontspannend.
Daar komen onze gasten voor en daar werkt het hele team van strandcamping Duinoord elke dag hard voor. Met z’n allen maken we van hun vakantie een onvergetelijke tijd. Daarom komen steeds meer gasten graag weer terug. Een weerzien met de omgeving, de sfeer en een vertrouwd team. Binnen dat team is ruimte voor enkele nieuwe gezichten.

Medewerk(st)ers winkel, horeca, technische- en buitendienst
zowel vakantiewerk (schoolvakanties en weekenden) als fulltime - maart t/m oktober

Heb je een zonnebril, weet je van aanpakken en kun je zwemmen? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor je!

Houd je van Strand, Zee en de vrijheid, maar bovenal om het gasten naar hun zin te maken? Kom dan werken op strandcamping Duinoord op Ameland en geniet naast je werk van het fantastische eiland en natuurlijk het strand en de zee. Maar ook van het gezellig samen zijn met andere collega's.

Wij bieden je een leuke tijd met jonge collega’s en voldoende vrije tijd om aan een van die enerverende watersporten deel te nemen bij Ameland Adventure, of om rustig op het Oerd te genieten van de rust en ruimte. Je dagen zijn afwisselend en natuurlijk houd je tijd genoeg over om het eiland, het strand en een watersport te ontdekken. 

Als vakantiewerker van strandcamping Duinoord zorgen wij voor een slaapplaatswarm eten, gratis fitness en uiteraard betalen wij de overtocht met de veerboot. Dus als jij werk maakt van deze vakantiebaan, maken wij werk van je nieuwe vakantie. 

We zijn op zoek naar medewerkers voor zowel winkelhoreca als buitendienst.

Wat ga je verdienen?

Leeftijd Bruto uurloon*
All-in (incl. vakantiegeld en vakantiedagen)
15 € 6,00
16 € 7,00
17 € 9,00
18 € 11,00
19 € 13,00
20 € 14,00
21 en ouder € 15,00

* de  CAO verhoging van 1 juli 2023 is in deze salarissen meegenomen.

Vul voor meer informatie of een sollicitatie onderstaand formulier in!


Medewerk(st)er receptie
Uren in overleg - 1 april t/m 31 oktober 2023

Sta jij graag gasten te woord en staat gastvrijheid bij jou op de eerste plaats? Wordt dan onze nieuwe medewerker receptie!

Als medewerker receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je houdt je bezig met het in- en uitchecken, het beantwoorden van vragen, je maakt onze gasten wegwijs op de camping en je vertelt ze wat er allemaal te doen is op Ameland. Kortom: je doet er alles aan om onze gasten een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarnaast behandel je binnenkomende telefoontjes en mails en ondersteun je in de winkel die zich bij de receptie bevindt.

Denk je dat je de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie? Reageer dan! Heb je een vraag of wil je solliciteren? Neem dan, per mail, contact op met Huub Stikkelbroeck, e-mail: hs@campingduinoordameland.nl.

Stage lopen op Ameland?

Altijd al willen stage lopen op de Waddeneilanden? Bekijk onze stages voor Camping Duinoord Ameland via Stagemarkt.nl.

stagemarkt.png

Website Stagemarkt.nl

Sollicitatieformulier weekend- en vakantiekrachten

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Beschrijf in het kort waarom je bij ons wilt werken