Supermarkt met ruime openingstijden

In het hoofdgebouw bij de receptie van Camping Duinoord vindt u een campingwinkel. Dit is onze eigen supermarkt, die van 1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend is, ook op zondag. Dankzij onze ruime openingstijden hoeft u nooit laat op te staan, maar kunt u genieten van de mooie zonsopgang met verse broodjes, maar ook niet na een stranddag snel naar de camping terug te komen. Wij zijn langer geopend dan alle andere supermarkten in Nes en geheel Ameland. 

Zoekt u dus een supermarkt op Ameland waar u 7 dagen per week, de hele dag terecht kunt en dus ook zondags voor u geopend is? Dan is onze campingwinkel precies wat u zoekt. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Ontdek ons veelzijdige assortiment

In onze supermarkt kunt u voor van alles terecht. Eten en drinken voor het ontbijt, de lunch, tussendoor en avondeten. Maar ook voor kampeerbenodigdheden, de dagelijkse krant en zelfs speelgoed kunt u bij ons terecht. Dat is wel zo fijn als uw luchtbed opeens lek blijkt of u een mooie strandbal hebt vergeten in te pakken. Wij geopend 7 dagen per week dus ook op zondag. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Verse broodjes, broodbeleg, eieren, koffie en thee voor het ontbijt en de lunch.
  • Heerlijke koeken, vers gebak, diverse borrelhapjes en natuurlijk goede wijnen voor tussendoor.
  • Verse groente en fruit, pasta, rijst, aardappels en vlees voor het avondeten.
  • Non-food zoals de dagelijkse krant, shampoo en diverse soorten speelgoed.
  • Speciaal voor kampeerders verkopen wij ook kampeerservies, haringen, scheerlijnen en luchtbedden.