Supermarkt met ruime openingstijden

In het hoofdgebouw bij de receptie van Camping Duinoord vindt u een campingwinkel. Dit is onze eigen supermarkt, die van 1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend is, ook op zondag. Dankzij onze ruime openingstijden hoeft u nooit laat op te staan, maar kunt u genieten van de mooie zonsopgang met verse broodjes, maar ook niet na een stranddag snel naar de camping terug te komen. U kunt namelijk elke dag tussen 07:30 en 22:00 uur uw boodschappen komen doen. Daarmee zijn wij langer geopend dan alle andere supermarkten in Nes en geheel Ameland.

Zoekt u dus een supermarkt op Ameland waar u 7 dagen per week, de hele dag terecht kunt van 's morgens 07.30 tot 's avonds 22.00 uur en dus ook zondags voor u geopend is? Dan is onze campingwinkel precies wat u zoekt.

Ontdek ons veelzijdige assortiment

In onze supermarkt kunt u voor van alles terecht. Eten en drinken voor het ontbijt, de lunch, tussendoor en avondeten. Maar ook voor kampeerbenodigdheden, de dagelijkse krant en zelfs speelgoed kunt u bij ons terecht. Dat is wel zo fijn als uw luchtbed opeens lek blijkt of u een mooie strandbal hebt vergeten in te pakken. Wij geopend van 07.30 tot 22.00 uur, 7 dagen per week dus ook op zondag.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Verse broodjes, broodbeleg, eieren, koffie en thee voor het ontbijt en de lunch.
  • Heerlijke koeken, vers gebak, diverse borrelhapjes en natuurlijk goede wijnen voor tussendoor.
  • Verse groente en fruit, pasta, rijst, aardappels en vlees voor het avondeten.
  • Non-food zoals de dagelijkse krant, shampoo en diverse soorten speelgoed.
  • Speciaal voor kampeerders verkopen wij ook kampeerservies, haringen, scheerlijnen en luchtbedden.