Voor uw gemak

Sanitair en wasserette

Verspreid over het terrein van Camping Duinoord staan moderne, ruime en goedverzorgde sanitairgebouwen. We hebben ook een wasserette. Daar staan wasmachines, een centrifuge en droogtrommels voor u klaar. Ook kunt u hier kleding strijken en koelelementen invriezen.

Heerlijk warm douchen

Goed onderhouden sanitair

Als kampeerder vindt u maar 1 ding heel belangrijk: goed onderhouden sanitaire gebouwen. Die vindt u op Camping Duinoord. Verspreid over ons terrein staan meerdere sanitairgebouwen. Deze zijn modern, ruim en worden regelmatig schoongemaakt. Zo kunt u altijd comfortabel douchen, afwassen en naar het toilet gaan.

Let op: voor warm water heeft u een chipkaart nodig. Die kunt u kopen bij de receptie.

Sanitair Duinoord Wasbakken

Na een dagje aan het strand

Sanitair binnen en buiten

Een dagje op het strand geweest? Dan is het niet zo gek om zand overal tegen te komen. Gelukkig hebben wij daar de perfecte oplossing voor! De buitendouches bevinden zich aan de buitenkant van het sanitairgebouw. Voordat u terugkeert naar uw plekje, kunt u hier gemakkelijk even uw voeten afspoelen of een douchebeurt nemen om het zand uit uw haren te spoelen.

Sanitair douche buiten

Extra handig

Onze wasserette

In onze sanitaire gebouwen wordt u goed schoon. Maar wees gerust, we hebben ook voorzieningen voor uw vieze kleding. In onze wasserette staan wasmachines, een centrifuge en droogtrommels op u te wachten. Zo wordt uw kleding niet alleen schoon, maar ook lekker snel droog. Handig toch?

Bovendien kunt u in onze wasserette uw kleding strijken. Tot slot bieden we u de mogelijkheid om koelelementen in te vriezen. 

Goed om te weten: voor het gebruik van onze wasmachines, centrifuge en droogtrommels heeft u een chipkaart nodig. Deze chipkaart kunt u ook voor warm water gebruiken.

Duinoord chipkaart