receptie 2016.JPG

Receptie

Heeft u vragen of opmerkingen over uw verblijf? Kom gerust langs bij de receptie. Hier kunt u ook chipkaarten voor gebruik van warm water, wasmachines, drogers en de toegangspoort krijgen.

Meer over onze receptie
snackbar 2016.JPG

Eten, drinken en gezelligheid

Heeft u geen zin om uitgebreid te koken? Dan kunt u terecht in het moderne centrumgebouw. Hier vindt u de kantine, snackbar en een animatiezaal. Op het (overdekte) terras of in de aanwezige kantine kunt u patat eten, gezellig een pilsje drinken of samen een gezelschapsspel spelen.

Ons veelzijdige menu
broodhoek.jpg

Vers gebakken broodjes en heerlijke koeken

Iedere dag van 1 april tot 31 oktober kunt u bij ons terecht voor vers gebakken broodjes, koeken en gebak.. U vindt al dit lekkers bij de kampwinkel in het hoofdgebouw. Deze is iedere dag (7 dagen per week) geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden!

Winkel2.png

Campingwinkel

In het hoofdgebouw bij de receptie van Camping Duinoord vindt u een campingwinkel. Deze is iedere dag geopend, 7 dagen per week, dus ook op zondag! Klik hier voor de actuele openingstijden!

* Ruim assortiment eten en drinken voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor

* Kampeerbenodigdheden zoals scheerlijnen, haringen luchtbedden en kampeerservies.

* Cadeaus en speelgoed

Iedere dag van 1 april tot 31 okober kunt u bij ons elke morgen verse broodjes kopen en de dagelijkse krant halen, maar ook kunt u bij ons terecht voor lunch en diner, tevens hebben we een uitgebreide assortiment kampeer benodigdheden.

Ontdek ons assortiment
Sanitair 3.jpg

Sanitair en wasserette

Verspreid over het terrein van Camping Duinoord staan moderne, ruime en goedverzorgde sanitairgebouwen.

We hebben ook een wasserette. Daar staan wasmachines, een centrifuge en droogtrommels voor u klaar. Ook kunt u hier kleding strijken en koelelementen invriezen.

Meer informatie
internet.JPG

Internet / WiFi

Camping Duinoord beschikt over draadloos internet. U kunt met uw telefoon, tablet of laptop eenvoudig op uw eigen kampeerplek surfen op het web. 

Internet op uw kampeerplek
Fietsenverhuur.JPG

Fietsverhuur

U hoeft het dorp niet in om een fiets te huren, dat kan namelijk gewoon op Camping Duinoord. Meer informatie en prijzen kunt u opvragen bij Kiewiet Fietsverhuur.

Tip: Als u al bij aankomst een fiets huurt op de Veerdam, dan brengt Kiewiet uw bagage gratis naar de camping.

Alles over onze fietsverhuur