Last minute naar Ameland? Dan bezoek je strandcamping Duinoord. Wij bieden royale standplaatsen op een unieke locatie, direct aan het strand en op loopafstand van het dorp Nes. Maak kennis met alle mooie plekjes van Ameland: kom uitwaaien op het strand, heerlijk fietsen in de natuur of bezoek één van de pittoreske dorpen op Ameland: Nes, Buren of Ballum. Strandcamping Duinoord geldt als de ideale uitvalsbasis om het eiland te ontdekken.

Strandcamping Duinoord: vakantie in eigen land

Ben je op zoek naar last minute vakantie naar de Waddeneilanden? Ameland is een unieke bestemming voor een vakantie in eigen land. Zodra je op de boot stapt, heb je het idee dat je écht even weg bent. Geniet van de veelzijdigheid van het eiland: strand, natuur en historische dorpsaanzichten. Kamperen bij strandcamping Duinoord biedt veel mogelijkheden: je slaapt op het geluid van de zee, stapt ’s ochtends direct het strand op en kijkt ’s avonds samen naar de zonsondergang. Welkom op onze strandcamping: kies je plek tussen de duinen, zet je tent op en ga eropuit.

Strandcamping Duinoord is centraal gelegen op Ameland. De camping ligt dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland, en dat geeft je als bezoeker veel vrijheid. In de omgeving van duinen en natuur beschik je altijd over een beschutte en vlakke standplaats. Bezoek Ameland: de Waddeneilanden staan garant voor een unieke vakantie in eigen land.

Voordelen van last minute naar Ameland

Een last minute boeken naar Ameland? Dan profiteer je van diverse voordelen. Je ontvangt altijd een scherpe prijs voor de overnachting. Daarnaast hoef je niet te lang te wachten, want met een last minute boeking sta je al aan de vooravond van je vertrek. Je hebt zelfs de nodige vrijheid om de gewenste plek op de camping te kiezen. Zo ben je last minute altijd verzekerd van de optimale vakantiebeleving.

Kamperen en huren op Ameland

Op strandcamping Duinoord herontdek je kamperen. Breng je eigen tent mee, kies een plek en geniet van de natuurrijke omgeving. Liever direct klaar zijn? Dan is het bij ons mogelijk om een volledig ingerichte tent of chalet te huren. Onze ruime accommodaties beschikken over alle gemakken. De chalets van strandcamping Duinoord zijn standaard voorzien van goede faciliteiten als een keuken en eigen badkamer.

Kunnen jullie ook niet wachten om Ameland te bezoeken? Boek direct een last minute naar Ameland en geniet volop van een luxe en veelzijdige vakantie in eigen land.