Camping aan zee

Een vakantie naar Ameland is altijd een goed idee. In welk seizoen je ook komt, het is altijd fijn op Ameland. Op onze camping aan zee kun je met je eigen caravan, camper of tent komen kamperen op een van onze kampeerplaatsen. Heb je geen eigen kampeermiddel? Verblijf dan een van onze comfortabele huuraccommodaties.   

Boek direct je vakantie

Ameland in april

In april wordt het weer langzaamaan weer wat beter en de eerste vakantieplannen worden vaak weer gemaakt. Tijd om een weekend, midweek of week te komen genieten op onze camping aan zee op Ameland. De perfecte periode voor een kilometers lange fietstocht of korte wandeling. Uitwaaien op het strand en daarna in een strandtent bijkomen van een heerlijk hapje en drankje kan natuurlijk ook.

Duinoord 002

Kamperen met Pasen

Extra vrije dagen met Pasen, dus een goed moment voor een lang weekend weg. Kom op Ameland kamperen met Pasen! Dat betekent genieten van de eerste warme zonnestralen, strandwandelingen of een fietstocht door de duinen. Ga je kamperen met Pasen op Ameland? Bezoek vanaf onze camping aan zee dan één (of meer) karakteristieken dorpen op Ameland. In de dorpjes Nes, Hollum, Buren en Ballum zijn sfeervolle en charmante dorpjes die zeker een bezoek waard zijn.

De omgeving
Omgeving vuurtoren

Ameland in mei

Wil je er graag tussenuit in de meivakantie, maar liever niet te ver weg of met het vliegtuig? Er is op Ameland in mei genoeg te beleven. Ameland heeft prachtige stranden, die zich wel 27 kilometer langs de Noordzeekust uitstrekken. Op het strand zijn er genoeg activiteiten te beleven, ook als je op Ameland bent in mei. Houd je wel van wat actie? Op Ameland is er meestal genoeg wind en zijn te golven hoog genoeg om te surfen of kitesurfen. Mountainbike ingepakt? Maak dan een uitdagende mountainbiketocht over het eiland.

Al onze huuraccommodaties
Sport en fietsen

Vakantie juni

Heb je het geluk dat je buiten het hoogseizoen op vakantie kan? In juni is het nog laagseizoen op Ameland, wat betekent dat je kunt genieten van de rust en de ruimte zonder de drukte van het hoogseizoen. Stranden, fietspaden en natuurgebieden zijn lekker rustig. De temperaturen in juni zijn vaak mild en aangenaam. De ideale periode voor lange wandelingen, fietstochten en andere activiteiten. Een vakantie in juni op Ameland is dus een goed idee!

Onze faciliteiten
Fietsen wandelen duinoord