Kamperen Waddeneilanden

Een camping op de Waddeneilanden die direct aan het strand ligt, die hondenvrij is, die centraal ligt en waar u met de boot in slechts 45 minuten bent. Klinkt dat u als muziek in de oren? Dan is onze camping op de Waddeneilanden het vakantieoord voor u! U hoeft niet helemaal naar het zuiden van Europa af te reizen als u ook strand, zee en goede voorzieningen kunt vinden in het noorden van Nederland op onze camping op Ameland!

De beste campingplekken op Ameland

Op onze camping op de Waddeneilanden vindt u de mooiste, grootste en meest sfeervolle verblijven en kampeerplekken van Ameland. Wilt u komen kamperen aan zee bij ons of iets huren? Gaat uw voorkeur uit naar een plek aan het water, tegen het bos of in de duinen? Het is bij ons allemaal mogelijk! Bekijk hier onze plattegrond en boek uw favoriete plek.

Kamperen aan het strand geheel naar wens
Als u bij ons een vakantie op Ameland boekt dan kunt u geheel kamperen naar wens en is de keus helemaal aan u hoe, waar en hoe lang u hier wilt kamperen aan zee. Uw eigen tent opzetten tegen de bosrand of uw caravan plaatsen tegen de duinen zodat u direct het strand op kan lopen? Uw wens vervullen wij!

Wij beschikken over vier prachtige verschillende kampeerplekken, namelijk een:

  • kleine tentplaats
  • grote tentplaats
  • caravan-/camperplaats
  • kampeerplaats met privé sanitair

De kleine tentplaats is geschikt voor maximaal twee personen. In deze tent kunt u samen in alle rust ruim liggen en genieten van het geluid van de golvende zee op de achtergrond. Klinkt goed toch?

Onze overige plaatsen bieden plaats aan maximaal zes personen. Ideaal voor gezinnen want deze kampeerplekken zijn ook nog eens enorm groot. Er is ruimte genoeg om samen met de kinderen een potje te voetballen of te badmintonnen. Zelfs als iemand de bal een keer verkeerd raakt, wat de beste kan overkomen natuurlijk, dan beland hij niet direct bij de buren. Wel zo fijn!

Kies uw favoriete kampeerplek
Duinoord 092

Een luxe vakantie of glampingvakantie op de Waddeneilanden?

Bent u een kampeerder die graag op vakantie gaat waar alles al voor u klaar staat? Dan zit u op onze camping op de Waddeneilanden goed. Een vakantiehuis in Ameland, een chalet of luxe tent? De opties zijn bij ons enorm! Zo kunt u onder andere kiezen uit een:

  • Huurcaravan
  • Little Canvas Escape – Bell Escape
  • Comfortabele glampingtent

Onze luxe chalets en stacaravans zijn voorzien van een stapelbed en een tweepersoonsbed, hebben een douche, wastafel en toilet en u heeft een privé terras met tuinset inclusief kussens. Hierin kunt u heerlijk comfortabel zitten en genieten van de zon en een kop koffie of iets anders. Daarnaast is dit ook een ideale plek om met z'n allen in de ochtend te ontbijten! Onze andere chalet heeft zelfs een centrale verwarming. Is het toevallig een keer slecht weer dan heeft u het nooit koud!

Onze houten tenthuizen zijn ideaal voor grote gezinnen. Deze zijn geschikt voor maximaal zes personen en hebben zelfs stromend water! Dat is nog eens luxe. Naast de tenthuizen hebben wij ook een sfeervolle en gestylde luxe tent voor u klaarstaan. Deze glampingrent is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De tent heeft comfortabele bedden en is stijvol ingericht. Dit is niet kamperen aan zee, maar glamperen aan zee! 

Kies uw favoriete huuraccommodatie
Glamping duinoord

Kamperen aan zee met veel comfort

Op onze camping op de Waddeneilanden aan zee geniet u niet alleen van het uitzicht, het water en de zon, maar u heeft ook beschikking tot onze geweldige voorzieningen. U komt niets tekort tijdens het kamperen aan zee!

In onze campingwinkel haalt u alle noodzakelijke boodschappen en zijn ook de verste broodjes van de Waddeneilanden te vinden. Iedere dag een heerlijk vers ontbijt!

Daarnaast heeft u toegang tot ons grote wifi netwerk zodat u altijd op de hoogte kunt zijn van de laatste nieuwtjes, hebben wij een wasserette en is er een modern centrumgebouw waarin u onze kantine, snackbar en animatiezaal kunt vinden. Geen zin om te koken? Dan haalt u hier heerlijke snacks.

Over animatie gesproken. Wij hebben ook een geweldig en leuk animatieteam in het hoogseizoen. We verklappen niet alles, maar de kinderen kunnen rekenen op knutselochtenden, sportcompetities en leuke speurtochten op het strand. Daarnaast kunnen de kinderen zich perfect vermaken bij onze leuke speeltuinen en ook hebben we een groot- en spelterrein! Vervelen zit er niet bij.

Ontdek hier alle faciliteiten
Fietsen wandelen duinoord

Vanaf onze camping alle Waddeneilanden bezoeken

Vanaf onze camping op de Waddeneilanden kunt u zowel Ameland als Texel, Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog bezoeken. U bent dan wel even bezig om de mooiste plekjes te beleven. Bent u het van plan? Boek dan minimaal een week bij ons, want met onze tips en aanbevelingen heeft u aan een weekendje Ameland te weinig!

Heeft u uw eigen fietsen mee dan kunt u op Ameland de leuke en knusse dorpjes Nes en Buren bezoeken. Dit Waddeneiland heeft fietspaden die meer dan 100 kilometers lang zijn. Het is ook mogelijk om fietsen bij ons te huren. Op Ameland kunt u de vuurtoren beklimmen in Hollum, een lokaal drankje drinken, namelijk een nobeltje bij Nobel of het bunkermuseum bezoeken. Ook kan de watersportliefhebber hier heel goed uit de voeten.

Rechts van onze camping liggen de Waddeneilanden Terschelling en Schiermonnikoog. Vanaf onze camping zijn deze Waddeneilanden goed en snel te bereiken met de pond en hier is ook veel te doen. De fietsen mogen trouwens mee!

Schiermonnikoog is klein, maar desalniettemin een bezoek meer dan waard. U kunt hier perfect wandelen want hier ligt het breedste strand van Europa. Bezoek bijvoorbeeld ook de Eendenkooi. Dit is een uniek en speciaal stuk cultureel erfgoed. Een andere tip: neem de Balgexpres die u brengt naar het uiterste puntje van Schiermonnikoog, namelijk: de Balg. Zonder begeleiding is deze plek niet te bereiken. Bekijk hier de prachtige onaangetaste natuur van het unieke onbewoonde gebied in eigen land.

Links van onze camping liggen de Waddeneilanden Terschelling en Texel. Op Terschelling kunt u de oudste vuurtoren van Nederland beklimmen, namelijk Brandaris. In de dorpjes Oosterend en Midsland kunt u leuke cafés bezoeken en heerlijk eten en daarnaast kunt u hier een zeehondentocht doen. Ook kan de liefhebber hier goed stappen! Een aanrader is Hessel.

Op Texel ligt het luchtvaart- en oorlogsmuseum, kunt u mooie strandwandelingen maken, het uitkijkpunt Fonteinsnol of de Texelse bierbrouwerij bezoeken. Proef hier de lekkerste lokale Texelse biertjes!

Direct boeken

Van april tot november staan we voor u klaar

Op de leukste camping van de Waddeneiland bent u welkom vanaf 1 april tot en met 1 november om heerlijk te kamperen aan zee. Samen ertussenuit met Hemelvaart, met de kinderen weg in de meivakantie of liever in september rustig een midweek weg? U bent ten allen tijden van harte welkom!

Een weekendje uitwaaien
Een weekendje samen uitwaaien op onze camping op de Waddeneilanden kan perfect in het paasweekend, met Hemelvaart of met Pinksteren! Boek samen een romantisch tentje en huur wat fietsen en verken Ameland of bezoek vanaf onze camping de andere Waddeneilanden. Maak mooie strandwandelingen en eindig de dag in één van de kleine restaurants in de sfeervolle dorpjes op het eiland. Een weekend waarin u helemaal tot rust kan komen!

Een midweek weg uit de drukte
Een midweek weg richting onze camping op de Waddeneilanden kunt u het beste in het voor- en najaar doen, zoals in juni of in september. Onze camping is dan gezellig druk, er zijn geen wachtrijen en u ligt niet dicht op elkaar op het strand. Een heerlijke tijd om te genieten van zon, zee en het strand tegen een lagere prijs en zonder de drukte van de zomervakantie. Daar zegt u toch geen nee tegen?

Een lange vakantie met de kinderen
Zoekt u een heerlijk verblijf waar u alles bij de hand heeft voor een vakantie op de Waddeneilanden met uw kinderen? Dit alles vindt u op onze camping. Kom kamperen aan zee of boek een luxe verblijf, geniet van alle voorzieningen en u hoeft zich niet druk om de kinderen te maken. Deze kunnen spelen met andere vrienden in onze speeltuin en worden ook vermaakt door ons animatieteam. Zo kunt u ook af en toe uw rust pakken en genieten van de zon, strand en het water. Bij ons krijgt u de kans om ook even bij te tanken!

Ja, ik kom naar dé camping op Ameland

De mooiste camping op de Waddeneilanden

Boek nu een plaats op de leukste, mooiste, grootste camping van de Waddeneilanden en beleef een onvergetelijke vakantie. Als u weer thuis komt dan voelt het alsof u naar Spanje of Italië bent geweest. Velen gingen u al voor met heel veel plezier en vonden het fantastisch! Lees alle recensies hier. Onze plaatsen zijn schaars dus wacht niet te lang en boek hieronder een plek direct aan zee op dé camping van de Waddeneilanden!

Verzeker uzelf van een plek op onze camping op de Waddeneilanden