Camping aan het strand

Bent u op zoek naar een gezellige camping aan het strand? Dan zit u bij Strandcamping Duinoord helemaal goed! Wij zijn een van de leukste campings aan het strand in eigen land. Onze camping aan het strand bevindt zich direct aan het Noordzeestrand van Ameland. U loopt daardoor zo het strand op. Heerlijk toch?

Heerlijk kamperen op onze camping aan het strand

Heerlijk kamperen doet u op onze camping aan het strand. Wilt u uw tent opzetten in een knus duinpannetje of zoekt u een mooie plek voor uw camper? Bij Strandcamping Duinoord is alles mogelijk. U kunt kiezen uit maar liefst 4 soorten kampeerplaatsen.

In een van de knusse duinpannen is precies genoeg plek voor een 2-persoons tent. Ideaal dus voor een gezellige vakantie met uw partner. Veel van deze kleine tentplaatsen hebben een stroomaansluiting, zodat u uw mobieltje gewoon in uw tent kunt opladen. U kunt kiezen uit twee terreinen: terrein Zuid is geopend in de zomervakantie en bestaat uit duinen en vlak terrein bij de bosrand. Voor een echte vakantie aan de Noordzee kiest u vak Z, een mooi duingebied aan de kust.

Wilt u met uw hele gezin kamperen? Dan zijn de grote tentplaatsen voor maximaal 6 personen de juiste keuze. Ook hiervoor geldt dat veel tentplaatsen elektriciteit hebben. Net als de bij de kleine tentplaatsen kunt u uw veld kiezen. Terrein Zuid is open in juli en augustus en bestaat uit duinen en vlakten aan de bosrand. De vakken Z en Y liggen vlak bij de Noordzee en zijn duingebied. Vak B ligt eveneens aan de kust, maar is vlak gebied.

Voor kampeerders met caravan of camper hebben we ook mooie plekken op onze camping aan het strand. Bijvoorbeeld onze camper-/caravanplaats met elektriciteit. U staat dan op relatief vlakke velden vlak bij de Noordzee. Wilt u graag meer luxe? Dan zijn onze kampeerplekken met privé sanitair perfect voor u. Dat betekent dat u over een eigen douche en wc in het toiletgebouw vlakbij uw kampeerplek beschikt. Let op: u heeft dus geen sanitaire unit naast uw caravan, camper of (voor)tent!

Kies uw gewenste kampeerplaats aan het strand

Of kiest u voor glamping?

Onze camping aan het strand is ook erg geschikt voor glamping. Glamping staat voor “glamorous camping” en betekent dus “luxe kamperen”. En dat doet u in onze speciale glampingtenten zeker! Deze glampingtenten staan al helemaal ingericht voor u klaar. U hoeft slechts uw eigen dekbed of slaapzak, kleding, strandspullen en een toilettas mee te nemen.

De glampingtenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Het slaapgedeelte bestaat namelijk uit een tweepersoonsbed en 3 eenpersoonsbedden. Let op: de bedden hebben een matras en hoofdkussen, maar u moet zelf een slaapzak of dekbed meenemen!

Behalve een slaapgedeelte hebben deze comfortabele tenten ook een overdekt terras om van het prachtige weer te genieten, evenals een woongedeelte voor als het u ´s avonds buiten te fris wordt. Ook is er een keukenblok met koelkast en vriesbak, pannen en serviesgoed. Het beste aan onze comfortabele glampingtenten is nog wel de duurzame badkamer. De douchecabine is namelijk gemaakt van gerecycled plastic en de douche zelf is waterbesparend. Behalve een douche heeft u ook een eigen toilet en wastafel.

Boek uw glampingtent aan het strand

Kamperen aan zee: een unieke ervaring

U kiest een camping aan het strand natuurlijk uit vanwege het prachtige strand. Het Noordzeestrand van Ameland, waar onze strandcamping aan ligt, is uitstekend geschikt voor een luie dag, maar ook voor watersport. Doordat er bovendien geen massatoerisme op Ameland is, heeft u altijd een goed plekje op het strand. Komt u lekker zonnebaden of een goed boek lezen, helpt u uw kinderen met het zoeken naar schelpen of gaat u liever de zee in? Alles is mogelijk.

Op Ameland is kamperen aan zee een unieke ervaring. Hier zijn namelijk geen grote steden of massa´s toeristen, maar proeft u juist de sfeer van het gemoedelijke eilandleven. Struin bijvoorbeeld door een van de 4 gezellige dorpen of verken de veelzijdige natuur. De meer dan 90 kilometer aan fietspaden voeren u langs duinen, brede stranden, weilanden en bossen. Heeft u geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, want die kunt u gewoon bij ons huren.

Natuurlijk heeft u tijdens uw verblijf ook eten nodig. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld terecht in onze supermarkt. Hier vindt u elke dag verse broodjes en broodbeleg, maar ook koffie, thee en eieren om uw ontbijt compleet te maken. Uiteraard hebben we ook voor het avondeten van alles lekkers om uit te kiezen. Als u geen zin heeft om zelf te koken, kunt u terecht in het centrumgebouw. Daarin vindt u een kantine en een snackbar waar u heerlijk kunt eten.

Camping aan het strand boeken

Wilt u ook een heerlijke vakantie op onze camping aan het strand? Boek dan direct uw kampeerplaats of glampingtent en kom ook genieten aan de Amelandse kust!

Uw plekje op onze camping aan het strand boeken