Camping aan het strand

Strandcamping Duinoord, een heerlijke camping aan het strand. Hier beleef je een onvergetelijke vakantie, direct aan zee. Voor een fijne strandvakantie hoef je geen verre reis te maken naar het buitenland: Ameland is slechts 45 minuten varen! Het eiland Ameland heeft uitgestrekte en prachtige stranden waar je heerlijk kunt wandelen, zonnen, vliegeren of zandkastelen kunt bouwen. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

Boek direct je vakantie

Vakantie vieren aan zee

Ga je het liefst naar een vakantiebestemming aan zee en zoek je een camping aan het strand? Op Strandcamping Duinoord ben je welkom met je eigen kampeermiddel, maar we bieden ook diverse verhuuraccommodaties aan. Kom je met je eigen kampeermiddel, kies dan een plek die het beste bij jou past:

  • Caravan- of camperplaats
  • Grote tentplaats met elektriciteit
  • Kleine tentplaats met elektriciteit
Kamperen dicht bij strand
Fietsen wandelen duinoord

Comfortabel kamperen

Wil je het campinggevoel ervaren maar heb je geen eigen kampeermiddel? Geen probleem. Op Strandcamping Duinoord kies je uit een van de vele accommodaties. We bieden accommodaties aan voor 2, 4 en 6 personen. Verblijf in een comfortabele chalet, houten tenthuis, luxe glamlogde of avontuurlijke safaritent.

Onze accommodaties
Glamping duinoord

Alles bij de hand

Begin de dag met verse broodjes, die je kunt halen in de supermarkt op de camping. Iets vergeten van thuis? Haal het ook hier. Heb je geen zin om te koken? Begrijpelijk op vakantie. In onze kantine en snackbar kun je terecht voor allerlei lekkere gerechten. Op onze camping aan het strand wordt het jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Geen eigen fietsen mee? Huur ze bij onze fietsverhuur en ontdek het eiland via de eindeloze fietspaden.

Onze faciliteiten
Duinoord fietsverhuur kiewiet

Vermaak voor kinderen

Tijdens het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. Ga met de boswachter mee op avontuur of speel spelletjes op het strand. Buiten de camping zijn er voor onze kleine vakantiegangers leuke speeltuinen en een groot sport- en speelterrein.

Animatie strand

Vier vakantie op de Waddeneilanden

Wij hopen jou snel te zien op onze camping aan het strand op Ameland!

Op vakantie naar Ameland
Faciliteiten header