Ameland strand

Wist je dat het strand op Ameland zich uitstrekt over zo’n 27 kilometer? Heel veel ruimte om te wandelen, zandkastelen te bouwen of om te beachvolleyballen. Natuurliefhebbers zitten ook goed op Ameland. Je kunt hier prachtige fietstochten of wandelingen maken, of de unieke flora en fauna ontdekken. Ben je een waterrat? Het water van de Noordzee is helder en verfrissend en biedt oneindig veel mogelijkheden, zoals zwemmen, surfen en zeilen.

Boek direct je vakantie

Comfortabel kamperen bij zee

Heb je een eigen kampeermiddel en zoek je een plekje op Ameland bij het strand? Kies dan voor een tent-, camper- of caravanplaats. Onze kampeerplaatsen bestaan uit zowel vlak terrein als duingebied, en altijd dicht bij de zee. Ook als je niet over een eigen kampeermiddel beschikt, ben je van harte welkom op onze camping. We bieden namelijk verschillende soorten verhuuraccommodaties aan, voor 2 tot maximaal 6 personen. Vanaf onze accommodaties sta je binnen no-time op het strand!

Kamperen dicht bij strand
Fietsen wandelen duinoord

De camping

Genieten van de zon, zee en het strand. Heel veel meer hoef je niet te doen. We proberen het daarom ook zo makkelijk mogelijk voor te maken. Verse broodjes haal je bij de supermarkt en voor lekker eten en drinken ben je welkom bij onze kantine en snackbar. Fiets vergeten? Geen probleem. Je kunt er een huren bij onze fietsverhuur. Zo kun je het hele eiland op een ontspannen manieren ontdekken. Wil je een foto versturen naar het thuisfront? Dat kan met onze gratis WiFi. Meer weten over onze faciliteiten? Lees gauw verder!

Onze faciliteiten
Duinoord fietsverhuur kiewiet

Vakantie september

Op vakantie gaan naar Ameland is natuurlijk altijd een goed idee. Maar ga je liever buiten het hoogseizoen? Dan is het slim om in september vakantie te vieren op Ameland. In september geniet je op Ameland van aangenaam nazomerweer. Het weer is vaak perfect voor wandelingen, fietstochten en strandactiviteiten. In september zijn er natuurlijk ook een stuk minder toeristen waardoor je geniet van een rustige en ontspannen sfeer. De natuur op Ameland in september is op zijn mooist. De heides staan in bloei en daardoor geniet je van een mooi en kleurrijk landschap. Bekijk direct de mogelijkheden voor een vakantie naar Ameland strand!

Op vakantie in september
Waddenzee duinoord