Van kade naar camping in enkele minuten

Met de veerboot maakt u vanaf Holwerd de overtocht naar Ameland. De vakantie is begonnen! Binnen 50 minuten staat u op het eiland. 
Met de sneldienst (zonder vervoermiddel) duurt de overtocht zelfs maar 20 minuten.

Overtocht met of zonder auto

Maakt u de overtocht naar Ameland met de auto? Dan kunt u bij aankomst op Camping Duinoord naar uw kampeerplek rijden om uw kampeerspullen uit te laden. Omdat Duinoord een autovrij kampeerterrein is, kunt u uw auto parkeren op één van de parkeerterreinen van de camping (betaald) of op een openbare parkeerplaats buiten het terrein (gratis).

Let op: als u uw auto naar het eiland wilt meenemen, vergeet dan niet tijdig voor de overtocht te reserveren.

Ook zonder auto kunt u zich prima redden op Ameland. Vanaf de kade gaan er diverse bussen en taxi's richting Camping Duinoord. De bus stopt recht voor onze deur. U kunt natuurlijk ook een (elektrische) fiets huren op de pier voor het ultieme vakantiegevoel.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Je hoeft het dorp niet in om een fiets te huren: dat kan gewoon op Camping Duinoord. Meer informatie en prijzen via Kiewiet Fietsverhuur.

Tip: Als je al bij aankomst een fiets huurt op de veerdam, dan brengt Kiewiet de bagage gratis naar de camping.

Kiewiet fietsverhuur

Route en overtocht

Hoe kom ik op de camping vanaf de boot?

Als je met de auto komt kunt u direct naar de camping rijden. Tevens kan je een fiets huren, je bagage wordt dan naar de camping gebracht. Bussen en taxi’s zijn ook beschikbaar vanaf de kade. Deze brengen je direct naar de camping.

Hoe reserveer ik tickets voor de boot naar Ameland?

Je kunt je ticket voor de overtocht naar Ameland reserveren via Wagenborg Passagiersdiensten.

Mag mijn auto mee op de boot naar Ameland?

Ja, de boot vertrekt vanaf Holwerd en je auto mag mee. Let er wel op dat je van te voren reserveert en dat je niet de sneldienst neemt. Op de sneldienst mag er geen vervoermiddel mee.