In de maand april is Ameland een echte belevenis. De natuur komt weer tot leven en jij kunt volop genieten van een heerlijke vakantie op onze eigen Waddeneilanden. April staat traditiegetrouw voor zacht en vriendelijk lenteweer: de perfecte timing om lange wandelingen te maken over de 27 kilometer lange stranden van Ameland en de fiets te pakken. Ontdek alle mooie plekjes van het eiland en overnacht tussen de duinen met uitzicht op de zee. Breng jij in de maand april een bezoek aan Ameland?

Ameland: verrassend veelzijdig

Voor een unieke belevenis ben je op Ameland altijd op de juiste plek. Vanaf Holwerd vaar je binnen een uur naar een verrassend veelzijdige omgeving. Op Ameland vind je natuur, sfeervolle dorpjes en uitgestrekte stranden. Wist je dat Ameland beschikt over een unieke fietsroute (33 kilometer) die je van de ene kant naar de andere kant van het eiland brengt? Tussendoor maak je een stop in Nes, Buren of één van de vele strandpaviljoens tussen de duinen. Geniet van de buitenlucht en het vriendelijke lenteweer op Ameland.


Ben je een echte liefhebber van outdoor activiteiten? Ook dan is Ameland in april een geschikte plek om te vertoeven. Zo kan je deelnemen aan de robbentocht, crossen over het strand of het eiland te paard ontdekken. Heb je Ameland altijd al eens willen zien vanuit de lucht? Stijg dan op vanaf vliegveld Ameland en ervaar het op grote hoogte. En als je dan toch al in de lucht hangt, overwin dan je zenuwen en waag een sprong uit het vliegtuig met Skydive Ameland. Uiteraard sluit je de dag af bij één van de vele cafés, kroegjes en strandpaviljoens op het eiland.

Lang weekend of midweek op Ameland

Een zonvakantie in april? Die beleef je op Ameland. Geniet van de lentezon op de Waddeneilanden en kies voor overnachting tussen de duinen op Strandcamping Duinoord. Deze camping bevindt zich in de directe omgeving van het strand én Nes/Buren: alles is op loopafstand te bereiken. Geniet van een lang weekend of midweek kamperen op Ameland. Op Strandcamping Duinoord beschik je standaard over vlakke kampeerplaatsen en voldoende beschutting dankzij het bos en de duinen. Een natuurrijke omgeving waar je even helemaal tot rust kunt komen.

Wil je in april ook optimaal genieten van Ameland? Ontdek alles over dit prachtige Waddeneiland en boek je vakantie nu via Strandcamping Duinoord. Een unieke belevenis voor iedereen.

Beschikbaarheid en prijzen