Heerlijk fietsen

Wilt u ook eens heerlijk uitwaaien op Ameland? Dan raden wij u aan een mooie fietstocht te maken. Met meer dan 100 kilometer aan fietspaden is er voor iedereen wel een leuke route. Een kort rondje of een hele dag op pad, alles is mogelijk. En het mooiste is: u hoeft uw eigen fiets helemaal niet mee te nemen. Op Ameland bevinden zich namelijke diverse fietsverhuurders.

Wij hebben goede ervaringen met fietsverhuur Kiewiet, fietsverhuur Nobel en fietsverhuur Metz. Wilt u het uzelf gemakkelijk maken? Kies dan voor fietsverhuur Kiewiet. Deze bevindt zich namelijk op Camping Duinoord.

Eenvoudig fietsen huren op onze camping

Fietsverhuur Kiewiet heeft 3 vestigingen op Ameland. Eentje op de Veerdam, een in Nes en een op onze camping. Tip: als u uw fiets op de Veerdam huurt, brengt Kiewiet uw bagage gratis naar Camping Duinoord.

Wilt u een fiets voor volwassenen of kinderen, met of zonder versnellingen, gewoon of elektrisch? De keuze is aan u. Bij Kiewiet vindt u namelijk allerlei soorten fietsen. Daaronder kinderfietsen en fietsen voor volwassenen met of zonder versnelling, maar ook elektrische fietsen en mountainbikes. Wilt u graag een extra leuke fietstocht maken? Dan raden wij u de tandems of bakfietsen aan.

Ontdek Fietsverhuur Kiewiet