Lekker eten in ons centrumgebouw

Heeft u een keer geen zin om zelf te koken? Of wilt u na een heerlijke dag op het strand je laten verwennen op de camping? Kom dan naar ons moderne centrumgebouw. Hier vindt u een uitgebreide supermarkt, gezellige kantine en snackbar met heerlijk eten (kijk voor actuele openingstijden op de deur). Het centrumgebouw en de supermarkt is dagelijks ( 7 dagen per week) van 07:30 tot 22:00 voor u geopend, dus ook op zondag.

Tip: neem een pak kaarten mee, zodat u op het terras kunt genieten van goed eten en een leuk gezelschapsspel.

Kantine en snackbar

Heeft u zin in een frikandel speciaal van de snackbar? Of gaat u liever voor een gezonde maaltijd? Op Camping Duinoord vindt u zowel een snackbar als een kantine. Zo is er lekker eten voor elke vakantieganger. Beide eetgelegenheden zitten in het centrumgebouw, dus u kunt zelfs op het laatste moment nog kiezen.

De kantine is vanaf 12:00 uur en onze snackbar vanaf 12:00 (in het hoogseizoen), kijk voor actuele openingstijden bij de deur van de snackbar/kantine. Hierdoor kunt u op uw gemak van uw maaltijd genieten. Eet smakelijk! Mocht de snackbar gesloten zijn dan zijn onze collega's op 150 mtr geopend en wijzen wij u graag door. Mocht de kantine/snackbar gesloten zijn dan is onze winkel wel geopend voor een kopje "koffie to go" met wat lekkers en natuurlijk mag dit in de kantine genuttigd worden.