Kamperen Waddeneilanden

Op zoek naar een camping die direct aan het strand ligt zoals in Spanje? Wilt u lekker fietsen in een schitterende omgeving zoals in Frankrijk? Houdt u van knusse en gezellige dorpjes zoals u die in Italië kunt vinden? Kom dan kamperen op de Waddeneilanden!

Waarom helemaal naar het buitenland reizen als u met slechts 45 minuten varen met de boot arriveert op Ameland? Op dit eiland en op onze camping waant u zich in buitenlandse sferen! Boek een kampeerplek op onze prachtige camping direct aan het strand en achter de duinen.

Kamperen op de Waddeneilanden bij camping Duinoord

Kamperen op de Waddeneilanden bij ons biedt u veel comfort, rust en luxe. Alle kampeerplaatsen zijn groot en voorzien van elektra. Heeft u meerdere elektronische apparaten? Vergeet dan geen stekkerdoos mee te nemen. Het bereik van ons Wifi netwerk is groot en gratis. U kunt dus heerlijk wakker worden met een vers kop koffie en het laatste nieuws op uw telefoon, laptop of tablet bekijken.

Uw eigen tent meenemen naar onze camping is geen probleem. U kunt terecht op één van onze tentplaatsen, namelijk onze tentplaats klein of tentplaats groot. Het enige verschil is de oppervlakte. De tentplaats groot is logischerwijs groter en biedt plaats aan maximaal zes personen.

De tentplaats klein is geschikt voor maximaal twee personen. Tip: bij het boeken kunt u uw voorkeur aangeven of u een plaats dichtbij de bosrand of liever tegen de duinen wilt. Boekt u zonder "voorkeursboeking" dan behouden wij ons het recht om u ergens willekeurig te plaatsen.

Heeft uzelf een caravan, vouwwagen of camper dan hebben wij hiervoor speciale caravan- en camperplaatsen. Deze plaatsen zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn gelegen op vlak duingebied. Dit zijn prachtige plekken met uitzicht op de duinen. Iedere avond kunt u hier genieten van een schitterende zonsondergang!

Ook hebben wij nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze plekken zijn geschikt voor campers, caravans en maximaal voor zes personen. Wilt u kamperen, maar met de luxe en comfort van thuis? Dan is dit de plek voor u! U beschikt hier over een eigen douche en toilet die dagelijkse heel goed gereinigd worden. De meest hygiënische plekken op de camping!

Boek hier uw kampeerplaats

Van alle gemakken voorzien

Bij ons kamperen op de Waddeneilanden brengt u veel comfort. U kunt gratis gebruik maken van onze wifi, het sanitair en de wasserette. Daarnaast hebben wij een campingwinkel met een ruim aanbod van producten. U hoeft de camping niet af om boodschappen te doen. Dat is lekker!

Wij bakken iedere ochtend verse broodjes zodat u iedere dag kunt genieten van een hemels ontbijt. Eieren, hagelslag, kaas, ham en ander soorten broodbeleg. Noem het maar op want wij hebben het! Let op: u hoeft zich ook niet zorgen te maken over het avondeten en barbecues want in onze campingwinkel is er genoeg vlees en vis beschikbaar.

Daarnaast kunt u in ons modern centrumgebouw een lekkere snack halen, zoals patat of pizza. Ideaal om het koken een avondje uit te besteden! U kunt uw snack, onder het genot van een lekker drankje, op ons (overdekt) terras opeten! Wel zo fijn als het weer iets minder is of als u net iets te lang in de zon hebt gezeten.

Wilt u Ameland eens gaan verkennen, maar de fietsen zijn niet mee? Geen nood want daar hebben wij een oplossing voor. U kunt bij ons gewoon fietsen huren. Meer informatie en prijzen kunt u hieronder vinden!

Meer informatie over Kiewiet fietsverhuur

Kamperen op de Waddeneilanden was nog nooit zo leuk

Heeft u besloten om bij ons te komen kamperen op de Waddeneilanden? Een hele goede keus want Ameland is een schitterend eiland! Kleine pittoreske dorpjes liggen om onze camping heen die wandelend goed te bereiken zijn.

Voor de fietsliefhebber is Ameland een waar oord. Met meer dan 100 kilometer aan fietspaden kan de echte fietser zich hier helemaal uitleven. Deze fietspaden brengen u langs allerlei bezienswaardigheden en leuke dorpjes, zoals Nes. Stap eens af in één van deze dorpjes en geniet hier van lokale specialiteiten.

Vergeet ook vooral niet om een bezoek te brengen aan één van de vele sfeervolle strandpaviljoenen. In de avond zijn er kampvuren en gaan alle gezellige lichtjes aan. Ervaar dat vakantiegevoel!

Benieuwd wat er allemaal nog meer in de omgeving te doen is? Bekijk hieronder wat u nog meer kunt doen.

Boek nu uw vakantie naar Ameland

Ziet u zichzelf al zitten op Ameland? Lekker wakker worden in uw eigen tent, ’s middags zwemmen in de zee, ’s avonds barbecueën in de duinen om de dag lekker af te sluiten in één van de vele strandpaviljoenen? Kom dan bij ons kamperen op de Waddeneilanden, op Strandcamping Duinoord in Ameland. Wij zien u graag snel!

 Ja, ik zie mijzelf al zitten!