Heeft u ineens het plan gekregen om last minute Ameland te bezoeken? Dan zijn er genoeg opties waar u kunt verblijven. In zo’n 45 minuten bent u op het prachtige eiland en komt u helemaal tot rust en bent u even los van de dagelijkse beslommeringen. Deze rust blijft u ervaren – je gehele verblijf op Ameland! Waar u de ene dag kunt uitwaaien, kunt u de volgende dag met uw blote voeten wandelen over het strand. Wellicht dat dit nu net de charme is van Ameland. Wilt u een Ameland vakantie last minute boeken?  Bekijk dan eens de opties voor het boeken van een verblijf op de vakantie.

Een Ameland overnachting last minute boeken

Wilt u een vakantie boeken of wilt u last minute Ameland bezoeken in de meivakantie? Dan kunt u terecht op onze camping. Op een camping kunt u met je caravan of tent staan, zijn er voldoende moderne, goed onderhouden faciliteiten en op het autovrije terrein kun je genieten van genoeg rust en ruimte. Met een campingwinkeltje, een snackbar en een bar/kantine op het terrein, heeft u alles binnen handbereik.  De camping ligt op een centrale plek en u kunt alle dorpen bezoeken.  Nes ligt nagenoeg midden op Ameland en net voor de strandopgang liggen twee fietspaden, één pad voert je naar het westelijke gedeelte, naar de Vuurtoren in Hollum, het ander fietspad brengt je naar het Oerd.

Last minute vakantie Ameland boeken

Wilt u graag Ameland ervaren dan is de fiets, zeker bij mooi weer, onmisbaar. De busverbindingen zijn uitstekend maar op de fiets komt u gemakkelijker langs mooie plekjes en kunt u afstappen, om foto’s te maken, een terrasje te pikken en om te genieten van het duinlandschap. Heeft u interesse in een weekendje Ameland? Wilt u een weekendje genieten met uw partner, gezin, vrienden of familie? Er zijn altijd genoeg plaatsen op de camping. U kunt ook kiezen voor een diverse plaatsen naast elkaar of verspreid over de camping. Wilt u last minute Ameland caravanplaats boeken? Neem dan snel contact op of maak een reservering.

Beschikbaarheid en prijzen