Gezellige vakantie op Ameland in 2022

Wilt u graag een gezellige vakantie Ameland 2022 vieren? Kom dan naar Strandcamping Duinoord op Ameland. Bij ons vindt u unieke kampeerplekken, fijne vakantiehuisjes, handige faciliteiten en natuurlijk het strand om de hoek. Wij maken het u tijdens uw strandvakantie op Ameland ook in 2022 helemaal naar uw zin.

Komt u kamperen of een huisje huren?

U viert uw vakantie op Ameland in 2022 helemaal zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld door te kamperen aan zee of door een sfeervol vakantiehuisje op Ameland te huren. In totaal bieden wij u 4 typen kampeerplekken en 7 soorten accommodaties. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

  • 2 personen: kleine tentplaats met elektriciteit. Deze plekken liggen midden in de duinen.
  • 6 personen: grote tentplaats met elektriciteit. Hier kampeert u midden in de duinen.
  • 6 personen: caravan-/camperplaats met elektriciteit. Aan de rand van het bos of op een open veld, de keus is aan u.
  • 6 personen: kampeerplekken met eigen sanitair en elektriciteit.

Ontdek alle kampeermogelijkheden

  • 2 persoons glampingtent: romantische glampingvakantie met uw partner
  • 4 persoons glampingtent voor uw hele gezin
  • 5 persoons glampingtent voor uw hele gezin
  • 6 persoons houten tenthuis: voor een huisje met kampeergevoel
  • 4 persoons stacaravan
  • 4 persoons chalet. Let op: er zijn slechts 2 chalets op Strandcamping Duinoord

Meer informatie over de glampingtenten, stacaravans en chalets

Een echte strandvakantie Ameland 2022 beleven?

Camping Duinoord ligt direct aan het strand. Daarom beleeft u bij ons een echte strandvakantie op Ameland. Binnen enkele minuten staat u al op het brede zandstrand van Ameland. Maak bijvoorbeeld ´s ochtends een strandwandeling, kom ´s middags zonnebaden of schelpen zoeken en geniet ´s avonds van de prachtige zonsondergang. Ons strand heeft u van alles te bieden! Natuurlijk kunt u bij ons Noordzeestrand ook heerlijk zwemmen, surfen of een andere watersport doen. 

En het mooiste is: op Ameland is geen massatoerisme. Daardoor heeft u altijd een goed plekje op het strand. Wilt u het liefst buiten het hoogseizoen genieten van alles wat Ameland u te bieden heeft? Ook dat kan. Onze camping is bijvoorbeeld tijdens een vakantie in juni en tijdens een vakantie in september heerlijk rustig. 

Geniet van het strand en onze faciliteiten

Tijdens uw vakantie Ameland 2022 kunt u niet alleen van ons strand genieten, maar ook van onze faciliteiten. Zo hebben wij moderne sanitaire gebouwen en een wasserette. Wilt u met warm water douchen of gaat u een wasmachine gebruiken? In dat geval heeft u een speciale chipkaart nodig. Die is verkrijgbaar bij de receptie. Daar kunt u ook terecht voor al uw vragen en opmerkingen. U vindt veel tips over uitjes op Ameland in onze folders. En onze medewerkers vertellen u graag hun persoonlijke tips.

Nadat u uit uw slaapzak rolt, loopt u naar de sanitaire gebouwen voor een warme douche. En daarna? Wilt u natuurlijk een heerlijk ontbijt. Kom daarvoor verse broodjes, beleg, koffie en thee halen in onze ruime supermarkt. Daar vindt u ook koeken en gebak voor tussendoor, groente en vlees voor het avondeten en lekkere wijn voor erbij. Goed om te weten: onze supermarkt is elke dag geopend, ook op zondag! Dit in tegenstelling tot de andere supermarkten op Ameland.

Na het ontbijt loopt u direct naar het strand. Of verkent u liever de rest van Ameland? De medewerkers van onze fietsverhuur helpen u graag. Kies uit diverse kinder-, dames- en herenfietsen. We hebben zelfs elektrische fietsen voor volwassenen. En zijn uw kinderen nog klein of neemt u veel spullen mee om ergens te picknicken? Dan is een bakfiets de juiste keus.

´s Avonds keert u natuurlijk op Strandcamping Duinoord terug. Alles voor uw avondeten koopt u in de supermarkt. Maar heeft u tijdens uw vakantie Ameland 2022 een keer geen zin om zelf te koken? Dan bent u van harte welkom in ons centrumgebouw. Daarin bevinden zich een snackbar en kantine waar u tot 20:00 heerlijk kunt eten.

Uw vakantie Ameland 2022 bij Strandcamping Duinoord boeken

Verheugt u zich ook zo op een strandvakantie in eigen land? Lekker uitwaaien en zonnebaden op Ameland, een dagje fietsen en uitrusten? Boek dan uw vakantie Ameland 2022 bij Strandcamping Duinoord. Of u nou kiest voor een kampeerplek, glampingtent of chalet, er is nog van alles vrij. Tot snel op Ameland!

Boek hier uw vakantie op Ameland in 2022

Ontdek onze Strandcamping op Ameland