Verken Ameland

Op de fiets!

Wanneer u verblijft op Strandcamping Duinoord, is het natuurlijk zeer aangenaam om ook de rest van het eiland te verkennen. Op de fiets passeert u de meest prachtige locaties van het eiland. Misschien heeft u uw eigen fietsen mee tijdens uw vakantie op Ameland, maar als dat niet het geval is, kunt u deze ook gewoon hier huren. Er zijn diverse fietsverhuurbedrijven waar u gedurende uw verblijf op Duinoord verschillende modellen kunt huren.

Met de fiets kunt u prachtige routes volgen langs de Waddenzeedijk, maar ook door de duinen of het bos. U kunt zelfs per fiets naar een van de schilderachtige dorpjes op Ameland gaan. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan de vuurtoren of om te fietsen naar het adembenemende natuurgebied ’t Oerd. Onderweg komt u de mooiste plekken tegen met een indrukwekkend uitzicht of u kunt even pauzeren op een gezellig terras.

Veel aanbod

Fietsverhuurders

Fietsen huren op Ameland kun je bijvoorbeeld bij fietsverhuur Kiewiet. Dit fietsverhuurbedrijf heeft drie vestigingen op Ameland, waarvan één in het centrum van Nes, één op de Veerdam én één op onze camping. Dat is lekker makkelijk dus. Fietsverhuur Kiewiet heeft een groot assortiment, waaronder tandems, bakfietsen, mountainbikes, vele kinderfietsen, elektrische fietsen, fietsen met of zonder versnellingen. Ze hebben ook een bagageservice om uw spullen naar het vakantieverblijf te brengen na aankomst met de boot. Voor groepen is deze service zelfs gratis.

Fietsverhuur Nobel heeft vestigingen in Nes, Ballum en Hollum en ook nog eens twee servicepunten in Buren. In welk dorp u dus ook bent, u kunt overal terecht voor service. Ook fietsverhuur Nobel heeft bagageservice. Voor groepen brengen ze de fietsen ook nog eens naar de boot. Fietsverhuur Nobel heeft tevens een groot assortiment aan kinderfietsen, mountainbikes, bakfietsen, tandems en andere modellen. Ook fietsaccessoires zoals fietstassen, kinderzitjes, honden- en kinderkarren kun je hier huren. Net zoals fietsen met elektrische hulpmotoren.

Ook bij fietsverhuur Metz kunt u verschillende fietsen huren Ameland. Dit kan ook via de website van fietsverhuur Metz Ameland. Alle modellen kun je huren voor het gewenste aantal dagen. Ook voor kinderzitjes of hondenkarren kunt u bij fietsverhuur Metz terecht. De vestiging zit op de Strandweg in Buren maar de camping kan hierover meer informatie verstrekken.