Supermarkt op Ameland met een groot assortiment

De supermarkt op Ameland van camping Duinoord heeft een groot assortiment. U kunt bijvoorbeeld dagelijks vers brood en broodbeleg kopen. Heeft u zin in een Duits Kaiserbrötchen, een Frans stokbrood, een pistoletje, zachte bolletjes, een wit brood, een bruin brood of een volkoren boterham? Het kan allemaal. Maar ook voor producten zoals koffie, thee en eieren heeft u een ruime keuze. Alles voor uw ontbijt en lunch vindt u dus hier.

Voor de lekkere trek kunt u ook bij ons terecht. Dagelijks vers gemaakt gebak, diverse soorten koeken, veel seizoensfruit en nog veel meer lekkers vindt u hier. Maar dat niet alleen, ons assortiment bevat ook veel producten voor het avondeten. Zoals pasta, rijst, aardappelen en natuurlijk heel veel verse groenten.

We verkopen ook non-food zoals uw dagelijkse krant en zelfs speelgoed voor uw kinderen. Zo zullen die zich tijdens uw vakantie op Ameland nooit hoeven te vervelen. En aangezien de supermarkt zich op een camping bevindt, kunt u hier ook terecht voor luchtbedden, kampeerservies en andere kampeerspullen. Wel zo handig als u een haring kwijt bent of uw luchtbed lek blijkt te zijn!

Bekijk het assortiment

Langer en vaker geopend dan de Jumbo, Coop en Spar

Waar op Ameland u zich ook bevindt, er is altijd wel een supermarkt in de buurt. Bijvoorbeeld de Coop in Hollum, de Jumbo in Nes of de Spar in Ballum. Dat is handig voor als u vanaf uw camping of hotel even een snelle boodschap moet doen.

Maar wist u al dat onze supermarkt op Ameland veel langer en vaker geopend is? Bij ons kunt u tijdens uw vakantie namelijk dagelijks boodschappen komen doen. Of u nou met Pasen, in de zomervakantie of de herfstvakantie van het prachtige Ameland geniet, onze winkel is van 1 april tot 31 oktober iedere dag geopend. Bovendien worden alle afdelingen elke dag aangevuld. Zo krijgt u zelfs op zondag verse broodjes, koek en gebak!

Waar de andere supermarkten pas rond 08:30 openen, kunt u bij ons al vanaf 08:00 uur terecht. Ook op zondag. Bovendien hoeft u u niet terug te haasten na een middag op het strand, want wij sluiten pas om 22:00 uur. Daarmee zijn wij het langst en vaakst voor u geopend. 

En heel handig: de supermarkt van Duinoord bevindt zich op slechts enkele minuten lopen van het Noordzeestrand bij Nes. Bent u dus een flesje water vergeten, heeft u zin in een koud ijsje of een heerlijke koek om van te smullen? Dan staat u in no-time weer op het strand, mét uw boodschappen. Dat is pas handig, toch?

Broodhoek

Waar kunt u onze supermarkt op Ameland vinden?

Nu u weet dat wij een groot assortiment hebben en dagelijks voor u geopend zijn, wilt u natuurlijk graag weten waar u onze supermarkt op Ameland precies kunt vinden.

In het midden van Ameland ligt het gezellige dorp Nes. Dit is het dorp waar u van de veerboot vanuit Holwerd bent gestapt. Vanuit Nes loopt, fietst of rijdt u naar het noorden. Ten noorden van Nes, vlakbij een van de vele strandopgangen naar het brede Noordzeestrand, bevindt zich strandcamping Duinoord.

U bent er al bijna…
Onze supermarkt op Ameland bevindt zich op het terrein van strandcamping Duinoord. Preciezer gezegd: in het hoofdgebouw van de receptie.

De supermarkt op de plattegrond

Het adres van camping Duinoord en van onze supermarkt is:

  • Jan van Eijckweg 2
  • 9163 PB Nes Ameland
Bekijk onze andere faciliteiten
Supermarkt Duinoord